WIJDEMEERSE WEBKRANT
Boerderij en Imago
Wijdemeren, za 20 december 2008

Ingezonden brieven over de sloop van de krukhuisboerderij en de (vermeende?) imagoschade van Wijdemeren.

ingezonden brieven

Nou dat is dan weer mooi jammer. Het zal best dat deze boerderij geen monument is, maar het is wel een vreselijk leuk boerderijtje. Dat het inmiddels een half miljoen moet kosten om deze op te knappen, tja als je er jaren en jaren niets aan doet (wat nu ook gebeurt met De Vier Linden, waarvoor ik maar één woord heb; troosteloos...) dan kun je op een bepaald moment verwachten dat het heel veel centjes gaat kosten om de boel weer in orde te krijgen.

Maar goed, eerst is Oud Loosdrecht om zeep geholpen door alles maar dan ook alles maar tegen de vlakte aan te gooien en vol te gooien met luxe (dus voor de normale man/vrouw onbetaalbaar) appartementen en nu is Nieuw aan de beurt. In dit geval zodat er een paar extra auto's geparkeerd kunnen worden; is daar nu helemaal geen andere oplossing voor? Ga vooral zo door, Loosdrecht slaapdorp!

Claudia Millenaar
's-Graveland


Geachte redactie,

De burgemeester spreekt zijn zorg uit dat het aftreden van twee wethouders het imago van onze gemeente schaadt. Ik heb begrip voor dit standpunt maar geef in overweging dat ook het tegenovergestelde het geval zou kunnen zijn. Wellicht ziet de burger in deze gebeurtenissen het zelfreinigend vermogen van de lokale democratie, hetgeen dan weer goed is voor het imago.

Overigens, bij deze gelegenheid, een stelling dat Wimmen niet geschikt zouden zijn als wethouder acht ik niet verdedigbaar.

Met vriendelijke groet,

Robby Israel
Kortenhoef

bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2