WIJDEMEERSE WEBKRANT
Spils bedankt Wijdemeren
Loosdrecht, vr 12 december 2008

André Spils bedankt Wijdemeren voor de stemmen die hij vergaard heeft bij de waterschapsverkiezingen. (De hooibalen van Gert Zagt helpen hem daarbij.)

ingezonden bericht

VVD Nieuws

Spils bedankt Wijdemeren!
De VVD Wijdemeren is tevreden!

Een nieuw tijdperk is aangebroken in het waterschap een nieuw bestuur met politieke partijen.

Het is u inmiddels bekend ; een slechte opkomst van 18,2 en een hoop ongeldige stemmen. Het is absoluut niet goed gegaan. Die conclusie moeten we trekken en we zullen ons moeten beraden op een andere verkiezingsmethode.

Oorzaak is ook de al of niet bewuste anonimiteit van het vorige bestuur met betrekking tot contact naar de burger en de manier van werken. U kiest voor het waterschap Amstel Gooi en Vechtstreek en uw rekening komt van Waternet. De burger begrijpt er niets meer van.

Wist deze keer nog bijna niemand van wat het waterschap doet, waarvoor er gekozen moest worden en wie de personen waren, over vier jaar hopen we dat dit anders is en dat er meer duidelijkheid komt. Alleen daarom al is het goed dat politieke partijen in het bestuur komen.

We zullen u dus regelmatig op de hoogte houden via Webkrant of/en lokale bladen over de actuele onderwerpen in ons gebied.

Inmiddels zijn de coalitieonderhandelingen in volle gang, meer nieuws hierover vindt u op www.waterraaktons.nl en de AGV website

Langs deze weg iedereen bedankt voor de steun!

Over 4 jaar hoop ik dat de volgorde van de tonnen gewijzigd kunnen worden en beginnen met Wijdemeren...

Andre Spils,
VVD Wijdemeren

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
4 gr.
windkr. 2