WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ron Wever gaat voor het AGV
Kortenhoef, za 30 augustus 2008

In november worden de Waterschapsverkiezingen gehouden. Kortenhoever Ron Wever staat nummer 6 op de kandidatenlijst van het CDA.

In november 2008 organiseren alle waterschappen de verkiezingen voor hun algemene besturen. Voor onze regio betekent dat het nieuwe Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV). Nieuw is dat deze verkiezingen tegelijkertijd plaatsvinden en dat er voor de categorie ‘ingezetenen’ (de inwoners) het een directe verkiezing betreft op basis van het zogenoemde lijstenstelsel.

CDA Wijdemeren

Ron Wever

Op deze lijsten staan de verkiesbare kandidaten die een belangengroepering vertegenwoordigen, zoals politieke partijen, bewonersverenigingen en sportverenigingen, die geregistreerd worden bij het Hoogheemraadschap Amstel Gooi en Vecht (AGV). Ron Wever, prominent lid van het CDA Wijdemeren uit Kortenhoef, heeft zich kandidaat gesteld. Hij staat op de zesde plaats van de kieslijst.

Iedereen die op de dag van de kandidaatstelling in het gebied van het waterschap woont en uiterlijk op de laatste dag van de stemmingsperiode 18 jaar of ouder is en mag zijn of haar stem uitbrengen.

Lees meer hierover op de CDA website.

bron
CDA
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2