WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dorpsavond Khoef - 's Gr.land
Kortenhoef, wo 16 april 2008

Inwoners van Kortenhoef en 's-Graveland zijn donderdag 24 april vanaf 19.30 uur van harte welkom bij de dorpsavond in De Dobber in Kortenhoef.

persbericht

Donderdag 24 april:
dorpsavond Kortenhoef/ 's-Graveland

Inwoners van Kortenhoef en 's-Graveland zijn donderdag 24 april vanaf 19.30 uur van harte welkom bij de dorpsavond in De Dobber (Meenthof 46). Het programma begint om 20.00 uur.

Tijdens de dorpsavond geeft wethouder Moote de stand van zaken van de JongerenOntmoetingsPlaats (JOP). Wethouder Neef vertelt over de ontwikkeling Zuidsingel fase 8 en het verkeer op het Noorder- en Zuidereinde. Natuurlijk bepalen inwoners ook zelf de agenda! Er is alle gelegenheid onderwerpen aan de orde te stellen. De leden van het college proberen de vragen direct te beantwoorden.

Middagprogramma

's Middags bezoekt het college verschillende bedrijven. Op het programma staan Bakkerij Han van Wijk en Kinderopvang De Klimboom . Om 16.00 uur is er een gesprek in de Drie Dorpen met Beheergroep De Slenk. Aan het begin van de dorpsavond brengt wethouder Schenkkan verslag over het middagprogramma uit.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
11 gr.
windkr. 2