WIJDEMEERSE WEBKRANT
Spijker op zijn Kop
Kortenhoef, zo 6 april 2008

Ben Raven uit Kortenhoef vindt dat Sander de Leeuw de spijker op de kop slaat over de kleedruimte van de SV 's-Graveland.

ingezonden brief

De spijker op zijn kop slaan!!

Dit is wat Sander de Leeuw doet als het gaat over de kleedruimtes van voetbalvereniging  SV 's-Graveland. Je mag toch verwachten van onze bestuurders dat ze zorgen dat er fatsoenlijke kleedruimtes komen voor de leden en vrijwilligers van deze grote club sportieve mensen. Maar zoals bekend betekent Wijdemeren niet veel meer voor zijn jeugdige inwoners.

We zetten de zaken op een rij.

Ooit was er Pluto, een oud schoolgebouw dat door veel zelfwerkzaamheid van de jongeren was omgetoverd tot een schitterend jongerencentrum met een veelheid aan activiteiten. Maar Pluto werd van de jongeren afgepakt, naar nu blijkt, om plaats te maken voor een stel  spuuglelijke flats die alleen neergezet zijn voor mensen met een hele dikke knip.

De jongeren werden afgescheept met een  noodgebouwtje in the middle of nowhere dat nu na 5 jaar al op instorten staat. Schandalig. Als het gemeentebestuur ook maar een beetje eergevoel heeft zorgt zij met grote prioriteit voor een nieuw deugdelijk jongerencentrum, en nieuwe kleedkamers voor de sv Graveland. En als dat dorpsplein er dan toch moet komen, laat dat dan maar financieren door de directie van Oudergaard als schadevergoeding voor de volslagen bezopen manier waarop zij met de bewoners en omwonenden  omgaan.

Ik hoop dat onze bestuurders inzien dat jeugd en goede sportvoorzieningen belangrijk zijn voor de sociale omgang tussen jong en oud in Wijdemeren. Je mag op deze zaken niet blijven bezuinigen, omdat dan ook de mensen die zich vrijwillig inzetten voor veel zaken in ons dorp er de brui aan zullen geven.

Ben Raven
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 3