WIJDEMEERSE WEBKRANT
Suppack ontstaat uit Knorr
Nieuw Loosdrecht , za 5 april 2008

Eind september sluit de Knorr fabriek in Loosdrecht haar poorten. Op 1 oktober gaat de poort van het nieuwe bedrijf Suppack open.

Dag en nacht hebben OR voorzitter Gaby van der Waal en OR secretaris Ronny Harpel gebuffeld om de doorstart van het nieuwe bedrijf mogelijk te maken. Met steun van FNV Bondgenoten en Unilever, de eigenaar van de Knorr. Het nieuwe bedrijf, dat inpakwerk gaat doen, komt in Hilversum, Nijkerk of Zeewolde. In ieder geval niet te verweg, want het leeuwendeel van het personeel komt van de Knorr in Loosdrecht.

Het nieuwe bedijf gaat werk bieden aan mensen met weinig opleiding en ouderen met veel ervaring, maar lastig bemiddelbaar naar een nieuwe baan. Vanwege de maatschappelijke betrokkenheid van Suppack gunnen andere bedrijven werk aan het nieuwe bedrijf.

OR voorzitter Gaby van de Waal noemt het slagen van het opzetten van Suppack in de Gooi- en Eemlander van vandaag een droom die uitkomt.

Met de sluiting van de Knorr gaan 174 banen verloren. Vandaag is er op het terrein van Knorr een banenmarkt waar de medewerkers zich kunnen oriënteren op ander werk.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regenachtig
8 gr.
windkr. 2