WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bloemen van Cor voor Sieta
Nederhorst den Berg , zo 4 maart 2007

Gisteren, de laatste zaterdag voor de verkiezingen, werd er campagne gevoerd. Sieta Vermeulen deed dat samen met haar broer Jan in Nederhorst.

ingezonden bericht

CDA Wijdemeren
VVD Nieuws

.met de bloemen van Cor.


Sieta Vermeulen-Franssen met haar broer Jan Franssen.
In haar hand de bloemen van Cor Koster.

Kijk, zo gaat dat in Wijdemeren.. Terwijl Sieta op het plein in Nederhorst afgelopen zaterdag druk in de weer was met het verkrijgen van zoveel mogelijk voorkeurstemmen voor de provinciale verkiezingen van aanstaande woensdag, daarbij terzijde gestaan door Jan Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, komt Cor Koster voorbij. Cor Koster, u weet wel, de voorzitter van het plaatselijke CDA.

Eventjes later loopt Cor op Sieta af en krijgt ze een bosje tulpen in haar handen gedrukt. "Ja, ik wilde je toch eventjes succes wensen voor aanstaande woensdag". Kijk, zo gaat dat in Wijdemeren. Cor begrijpt ook wel dat het voor Wijdemeren 2 x zo gunstig zou zijn wanneer niet alleen zijn Rinske, maar ook onze Sieta daar in Haarlem de vinger aan de pols gaan houden.

Twee plaatsgenoten, twee vrouwen, nee, twee tópvrouwen uit Wijdemeren in de Provinciale Staten van Noord-Holland, dat zou even mooi zijn. Rinske, nummer 2 op de CDA-lijst, gaat het sowieso wel halen. Sieta, nummer 34 op de VVD-lijst, heeft nu al onze steun nodig. Zij moet het van onze voorkeurstemmen hebben. Dan hebben we straks inderdaad 2 toppers uit Wijdemeren in Haarlem. Kijk, zó doen we dat in Wijdemeren.

bron
ing. bericht
foto
VVD
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
10 gr.
windkr. 3