WIJDEMEERSE WEBKRANT
Teleurgesteld in Doedom
Ankeveen, za 26 mei 2007

Peter de Gruijter uit Ankeveen wordt geweerd van het doedom forum. Zijn bijdrage werd verwijderd en reacties kan hij er niet meer plaatsen.

(De actie van doedom begint de berichtenstroom in de WWK zodanig te domineren dat wij, zoals altijd, gaan aftellen. Er worden nog drie reacties geplaatst over de randweg in volgorde van binnenkomst, waarna de discussie hier gesloten wordt. Tot er echt nieuws ontstaat. U kunt verder debatteren op de beide actie-websites. Aan het eind van de maand krijgt u de uitslag van de poll van ons. red. WWK)

ingezonden brief

Doedom censureert

Waar ga je heen met je geloofwaardigheid wanneer je censuur toepast op de reacties in je website?

Natuurlijk, scheldkanonnades moet je weren, grof taalgebruik mag je ook weghalen, maar wanneer iemand een link opneemt naar een website waar alleen maar natuurschoon wordt getoond, dan ga je veel te ver.

Doedom vond het nodig om mijn artikel te verwijderen en gaat nog verder, zij hebben mij geblokkeerd, ik kan geen reactie meer plaatsen. Gelukkig zijn er andere media waarin ook artikelen kunnen worden geplaatst en uiteraard kunt u mijn reactie op www.weesverstandig.nl teruglezen.

Peter de Gruijter
Ankeveen

Naschrift:

Een forum is een mooi hulpmiddel om discussie op gang te brengen. Omdat de toegang zo laagdrempelig is, ontaarden discussies op fora vaak in ruzies. Daarom is het is gewenst om een moderator de geplaatste bijdragen te laten beoordelen, om zo scheldkanonnades en andere ongewenste bijdragen te weren. Als het forum een doel nastreeft, dan is het aan de moderator om uit te maken of hij tegenstanders van dat doel aan het woord laat of niet. Uit de reactie van Peter de Gruijter kan afgeleid worden dat het doedom-team besloten heeft tot de laatstgenoemde variant. Dat mag.

Red. WWK

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
19 gr.
windkr. 2