WIJDEMEERSE WEBKRANT
Za en Zo Kunstronde
Wijdemeren, wo 16 mei 2007

Komende zaterdag en zondag wordt de Kunstronde Vecht en Plassen gehouden. Open huis op 21 adressen waar kunst te zien is.

De Kunstronde Vecht en Plassen moet niet verward worden met de Kunstroute 's-Graveland die op 26, 27 en 28 mei gehouden wordt. De ronde omvat heel Wijdemeren, de route vindt plaats in 's-Graveland en Kortenhoef.

persbericht

Het is weer tijd voor een rondje Kunst!

Kunstronde Vecht & Plassen: 21 kunstzinnige adressen waar u van harte welkom bent op zaterdag 19 en zondag 20 mei van 11.00 tot 17.00 uur .

Van Vreeland tot Tienhoven, van 's Graveland tot Maarssen, langs de Vecht en rond de Loosdrechtse plassen nodigen de kunstenaars u uit om hun nieuwste werk te bekijken. En te kopen natuurlijk. Interessante ateliers in boerderijen, op woonboten, in rustieke huisjes, mooie galeries, zomerse beeldentuinen. Genoeg te zien om er een cultureel dagje van te maken en tegelijk te genieten van dit overweldigend mooie stukje Nederland.

De route is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor aan de Oud Loosdrechtsedijk 198 en in de ateliers/galeries, herkenbaar aan de groen/blauwe Kunstronde vlaggen! U kunt de route fietsen, skeeleren of lopen (zo'n 30 km !). Maar gemotoriseerd is het ook leuk. De Kunstenaars uit dit van oudsher kunstzinnige gebied hebben weer hun best gedaan, er is veel nieuw werk te zien; schilderijen, grafiek, beelden, glaskunst, sieraden en nog veel meer.

Volg de Kunstronde-vlaggen en u zult een onvergetelijke 'kunstzinnige' dag hebben waarbij u meer dan vijfentwintig professionele kunstenaars persoonlijk kunt ontmoeten en...wellicht het Kunstwerk van uw dromen vindt!

Voor meer informatie: www.kunstronde.nl of bel het secretariaat; Sia Thijs Vissers 035-5824198.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
15 gr.
windkr. 4