WIJDEMEERSE WEBKRANT
Brocante Ankeveen
Ankeveen, ma 11 juni 2007

Aanstaande zaterdag 16 juni zal er op de wekelijkse markt in Ankeveen opnieuw een brocante worden gehouden.

ingezonden bericht

Brocante op markt in Ankeveen

Aanstaande zaterdag 16 juni zal er op de wekelijkse markt in Ankeveen opnieuw een brocante worden gehouden. Dit is inmiddels de vierde brocante sinds Bruisend Ankeveen hiermee startte in november 2006, en we kunnen rustig stellen dat de belangstelling groeiende is.

Niet alleen bij de kraamhouders; ook de bezoekers weten de brocante te vinden en te waarderen. Bruisend Ankeveen probeert altijd wel een bijzonder tintje aan de markt mee te geven, zoals vorige week toen er op het terras Hollandse Nieuwe werd uitgedeeld.

Wijnproeverij.

Nu zal er op 16 juni, in het kader van vaderdag, onder andere een heuse wijnproeverij zijn. De ondernemer, die anders altijd via internet zijn wijnen aanbiedt en verkoopt, geeft de bezoekers nu de gelegenheid ze ter plekke te proeven, keuren en kopen.

Verder is er Henk Verhaar, die een demonstratie zal geven van houtsnijwerktechnieken. Hij heeft allerlei beelden bij zich en ook foto's. Deze man was enkel weken geleden ook al te gast op de Ankeveense markt. Leuk om deze artiest weer terug te zien in Ankeveen. Ook Crea Thea, met sieraden en snuisterijen, is aanwezig. Totaal zullen er 7 kramen extra op de markt staan.

Het belooft weer een leuke marktdag te worden in Ankeveen, waarbij door de ondernemers ook hapjes zullen worden geserveerd. Genoeg redenen om een kijkje te komen nemen tussen 8 en 13.00 uur.

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig, klam
26 gr.
windkr. 2