WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sponsoractie Antoniusschool
Kortenhoef, zo 10 juni 2007

Op zaterdag 23 juni, van 10:00 tot 14:00, organiseert de St. Antoniusschool in Kortenhoef een grote sponsoractie.

ingezonden bericht

St. Antoniusschool organiseert een grootse sponsoractie

Wellicht heeft u er al iets over gelezen of gehoord. Op zaterdag 23 juni, van 10:00 tot 14:00, organiseert de St. Antoniusschool een grote sponsoractie.

Waarom deze sponsoractie?

Reden hiervoor is het kleine aantal computers en andere ICT-materialen op onze school. Voor 340 leerlingen zijn er slechts 28 computers en 1 digitale fotocamera aanwezig. Dit betekent één computer voor 12 leerlingen en één digitale camera voor 340 leerlingen. Dit is in de huidige tijd natuurlijk veel te weinig!

Met deze actie stellen wij ons daarom tot doel te komen tot een situatie, waarbij er één computer per acht leerlingen aanwezig is. We komen, in dat geval, nog vijftien computers tekort. Daarnaast hopen wij voldoende geld in te zamelen om een investering te kunnen doen in de overige ICT-materialen, waaronder o.a. het aantal digitale fotocamera's.

De sponsorloop

De sponsoractie bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een sponsorloop. Deze sponsorloop wordt gehouden op zaterdag 23 juni vanaf 10:00. U bent hier natuurlijk van harte bij uitgenodigd.

Vanaf vrijdag 15 juni zullen de kinderen van onze school sponsoren gaan zoeken. Zij hopen natuurlijk dat iedereen hen wil sponsoren; per rondje of voor een totaalbedrag. Kiest u voor een sponsoring per rondje, dan bepaalt de hoeveelheid aan rondjes die de leerling loopt, uw eindbedrag. U kunt hiervoor het formulier dat zij bij zich hebben invullen. Op dit formulier staat héél duidelijk dat het van de St. Antoniusschool afkomstig is, zodat u dit kunt controleren.

Daarnaast wijzen wij u er alvast op dat u nog geen geld mee dient te geven! De kinderen komen, na de sponsorloop, bij u terug om het geld op te halen. Houdt u hier a.u.b. rekening mee.

De sponsoractie

Op zaterdag 23 juni start om 10:00 uur de sponsorloop. Na deze loop, die om uiterlijk 11:00 wordt beëindigd, zijn er tal van activiteiten in en rond school. Zo kunt u denken aan activiteiten voor de allerkleinsten, een heus spookhuis, op de foto met echte sterren, een loterij of een kindercafé voor jong en oud. Voor een kleine bijdrage kunt u aan een activiteit meedoen.

Op onze speciale website kunt u alle informatie nog eens rustig nalezen. Ga naar: http://www.kanscholen.nl en klik de St. Antoniusschool aan. Hier vindt u de knop naar onze speciale site.

U begrijpt dat wij voor dit alles uw hulp hard nodig hebben! Wij hopen dat u ons wilt steunen en massaal aanwezig zult zijn bij deze supergezellige fundraise!

Tot ziens, op zaterdag 23 juni vanaf 10:00!

Wij hopen dat u er bij bent! Dit mag u niet missen!

Rob Lenssen
Leerkracht St. Antoniusschool te Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
24 gr.
windkr. 2