WIJDEMEERSE WEBKRANT
Concert De Vriendschapskring
Ankeveen, do 7 juni 2007

Op zondag 17 juni 2007 geeft fanfarekorps De Vriendschapskring uit Ankeveen haar donateurconcert op het parkeerterrein bij De Molen.

persbericht

Donateurconcert De Vriendschapskring

Op zondag 17 juni 2007 geeft fanfarekorps De Vriendschapskring uit Ankeveen haar donateurconcert op het parkeerterrein bij Restaurant/Partycentrum de Molen aan de Loodijk 30 te Ankeveen Aanvang 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Fanfare orkest o.l.v. Ronald de Haan, en de tamboers en majorettes bieden een zeer gevarieerd programma aan.

Het concert zal in het teken staan van VADERDAG.

Vaders hebben daarom die dag bij de Vriendschapskring een streepje voor en mogen gerust eerste rang zitten! Tip: geef vader een concert cadeau.

Een van de redenen om het concert bij de Molen te houden is omdat 2007 het jaar van de Molens is. Stichting Jaar van de Molens 2007 is al enige tijd 'in bedrijf' om dit gelegenheidsjaar op te tuigen. Het Jaar van de Molens 2007 refereert aan 1407, het jaar waarin het 600 jaar geleden is dat de eerste poldermolen in Nederland werd gebouwd.

Activiteiten die in het kader van het Jaar van de Molens zullen plaatsvinden, zijn niet alleen bestemd voor verwante en geïnteresseerde instellingen , maar zeker ook voor het grote publiek dat nu de kans heeft de molen in al zijn facetten te leren kennen.

Zo vinden er allerlei activiteiten plaats op, in en rond de Nederlandse molens. Van cultureel tot culinair en van sport tot kunst. Ook musea en cultuurorganisaties zien het belang van het jaar in en zullen de Nederlandse molens in 2007 in een speciaal daglicht stellen.

Voor meer info: www.jaarvandemolens.nl of jaarvandemolens@molens.nl

(Het concert wordt gehouden onder voorbehoud van de weersverwachting. Wordt er zeer slecht weer veracht zal het concert verplaatst worden naar een andere datum.)

Tot ziens op de molen!
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 4