WIJDEMEERSE WEBKRANT
VVD-avond Rondweg
Kortenhoef, vr 6 juli 2007

Op 11 juli organiseert de VVD in De Fuik in Kortenhoef een discussieavond over de rondweg tussen de Loodijk en de Vreelandseweg.

persbericht

VVD Nieuws

Discussie rondweg Loodijk-Vreelandseweg

Al jaren vinden de inwoners van Wijdemeren, en in het bijzonder die van 's-Graveland en Kortenhoef , dat er wat aan de verkeersoverlast moet worden gedaan.

Er zijn in het verleden al veel plannen gepresenteerd die echter geen van alle op een breed draagvlak konden rekenen. Inmiddels is de verkeersdruk alleen maar toegenomen. Recentelijk is een groep inwoners in actie gekomen die het oude idee voor een ro ndweg opnieuw leven wil inblazen. Dit najaar gaat de gemeenteraad over dit onderwerp praten. De VVD wil op 11 juli a. s .een platform creëren waar inwoners, de Wijdemeerse politiek, deskundigen en andere betrokken partijen hun ideeën kunnen uitwisselen en toelichten.

Als sprekers zullen aanwezig zijn:

  • Hans Hillen , 1e kamerlid voor het CDA. Als mediator was hij nauw betrokken bij de verkeersproblematiek rondom het mediapark in Hilversum
  • Hans van Wijk, districtsmanager van Veilig Verkeer Nederland en verkeersdeskundige bij uitstek
  • Namens Natuurmonumenten Tamara Overbeek , Beheerteammedewerker Extern Beleid Gooi en Vechtstreek, en Ron van Overeem , Beheerder Vechtplassen 
  • Vanuit de Wijdemeerse politiek Wim Lorjé, wethouder en tijdelijk belast met de portefeuille Verkeer en Vervoer, en Joep Frijdal, fractievoorzitter van de VVD
  • Mario Wouters, initiator en sterk voorstander van een  rondweg tussen de Loodijk en de Vreelandseweg

De discussie zal worden geleid door Robby Israel. Bij eerdere discussie-avonden heeft hij laten zien dat hij de standpunten van zowel de forumleden als het publiek haarscherp naar voren laat komen.

Voor de VVD in Wijdemeren is deze openbare discussie-avond de manier om met de  inwoners van Wijdemeren van gedachten te wisselen. Wij heten u dan ook van harte welkom!

Lokatie : Dirk's Sportcafé, Zuidsingel 54, Kortenhoef . Aanvang 20.00 uur. 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
18 gr.
windkr. 5