WIJDEMEERSE WEBKRANT
Antonius kan PC's kopen
Kortenhoef, ma 2 juli 2007

De Antoniusschool in Kortenhoef kan voluit digitaal gaan. De fondsenwerving van 23 juni bracht circa twaalf en een half duizend euro op.

persbericht

Fundraise St. Antoniusschool geweldig succes

St. Antoniusschool dankt inwoners Kortenhoef en omgeving.

Zoals u weet heeft er zaterdag 23 juni een enorme fundraise plaatsgevonden op het terrein van de St. Antoniusschool in Kortenhoef. Tijdens deze fundraise waren er allerlei activiteiten voor jong en oud. Deze activiteiten hadden als doel het aantal computers uit te breiden tot (minstens) het niveau waarop er minstens één computer per acht leerlingen zou zijn.

Wij zijn blij u te kunnen melden dat, door het enorme succes en uw welkome medewerking, deze doelstelling ruimschoots gehaald zal worden. De exacte opbrengst is nog niet bekend, maar we zitten nu op een totaalbedrag van ongeveer € 12.500,-. Daar kan op ICT-gebied een enorme slag mee gemaakt gaan worden.

Het succes van deze dag is te danken aan de inzet van zeer veel vrijwilligers. Niet alleen de ouderraad en het team van leerkrachten hebben zich op een enorme wijze ingezet, ook talloze ouders en sponsoren. Naast ouders die ingezet werden bij de organisatie van de dag waren er ook ouders die voor taarten en gebak, spelletjes, versiering e.d. hebben gezorgd.

Het enthousiasme was, reeds in de week voorafgaande aan het spektakel, bijzonder groot en dat was mede basis van het enorme succes. De St. Antoniusschool is de betrokken ouders dan ook bijzonder dankbaar.

Uiteraard vergeten wij ook alle inwoners van Kortenhoef en omstreken niet. Door uw gulle bijdragen aan de sponsorloop heeft u een positieve verandering in gang gezet. Wij willen u hier hartelijk voor bedanken!

Zoals u zult begrijpen nemen wij in het nieuwe schooljaar beslissingen over de uiteindelijke bestemming van het geld. Uiteraard zal het gehele bedrag aan ICT-middelen besteed worden, maar zo'n groot bedrag vraagt natuurlijk ook een zorgvuldige behandeling. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Lees maandelijks onze Antonieuwtjes via http://www.kanscholen.nl .

Rob Lenssen
Leerkracht St. Antoniusschool te Kortenhoef

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
22 gr.
windkr. 2