WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oppepper Ind.terr. de Rading
Loosdrecht, do 18 januari 2007

Er komt een stuk grond op bedrijventerrein de Rading in Loosdrecht vrij. De gemeente bekijkt wat er ontwikkeld kan worden.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

persbericht

Gemeente onderzoekt mogelijkheden voor herontwikkeling van 4400 m² op bedrijventerrein Rading in Loosdrecht

De gemeente laat door middel van een kleinschalig marktonderzoek de mogelijkheden in kaart brengen voor het herontwikkelen van 4400 m² op bedrijventerrein Rading in Nieuw-Loosdrecht.

Het gaat om een deel van het terrein van het bedrijf dat gevestigd is aan de Industrieweg nr. 3. Een stuk terrein en een loods aan de oostzijde van de weg worden al enige jaren niet meer gebruikt voor productiedoeleinden. In een gesprek met de gemeente heeft de eigenaar aangegeven het terrein niet meer nodig te hebben en er afstand van te willen doen.

De gemeente is positief over een eventuele herontwikkeling en ziet dit als een mogelijke impuls voor het bedrijventerrein. Het onderzoek moet uitwijzen wat de meest gewenste herontwikkeling is uit het oogpunt van de kwaliteit van het gehele bedrijventerrein. Meer informatie is verkrijgbaar bij B. Versteegh, bedrijfscontactfunctionaris, telefoon 035 6559452.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief