WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bob twijfelt nog...
Kortenhoef, di 20 februari 2007

Bob Colijn twijfelt of hij weer naar de stembus gaat. Vertrouwelijkheid alom en Curacao bij Noord-Holland wakkeren het enthousiasme niet bij hem aan.

ingezonden brief

Geachte Redactie van de onvolprezen Webkrant !

Betr. Uw Stemwijzer.

Wij hebben wederom genoten van uw perfecte analyse van het Dilemma voor alle Burgers in Wijdemeren. N.l. de a.s. verkiezingen van 7 maart voor de PS.

Je vraagt je inderdaad af of het normaal is dat de je drie keer in een jaar naar de stembus moet !, wie gaat dat allemaal betalen ???, je stemt dan op een partij die toch helemaal niet doet wat ze hebben beloofd, zoals met de OZB en meer van dat soort ongein.

Nu wordt het veel erger op wie je moet stemmen daar in dat Provinciehuis in Haarlem, nu ken ik toevallig uit mijn Amsterdam periode een paar Bestuurders, zoals Patrick en Ton, maar de Gem. kiezer zou dat echt niet weten, het lijkt nog wel verder dan Den Haag en de vraag wat doen ze daar allemaal van onze centjes, blijft al jaren in het ongewisse.

Kortom de Stemwijzer zegt in feite ga blind stemmen en God zegen de greep, maar dat is voor een eerzame Burger natuurlijk niet echt een advies !

Conclusie dan maar niet stemmen ??? Vorig jaar 7 maart 2006 was een grote teleurstelling, idem in november 2006, dus wat moeten we nu met een club die uitsluitend heel veel vergadert, is het niet beter om die z.g. vierde bestuurslaag op te heffen en inderdaad over te gaan tot een Groot Randstadbestuur met veel meer daadkracht, met name ook in het buitenland, en mogelijk veel meer draagvlak onder de bewoners van die grote Randstad Provincie ??

De cie van Wim Kok c.s. heeft daar een rapport over geschreven, maar het nieuwe Kabinet heeft er nog niet veel meegedaan, toch was dit advies helder en duidelijk van al die wijze mannen.

Men had mij ook gevraagd om daar een hele dag te gaan zitten, maar ik heb bedankt voor de eer, want de opkomst zal dermate zijn dat je beter gewoon aan het werk kan gaan.

Kortom redactie, U voelt het aan Uw klompen, mijn twijfels zijn alleen maar toegenomen, door Uw Stemwijzer en zal mij nog gaan beraden wat ik ga stemmen en of ik uberhaupt wel gaan stemmen dit keer, want wat hebben we eraan, de Politiek bepaalt toch wat het zelf wil en als het link of ernstig wordt, hult men zich in stilzwijgen of is alles ineens Vertrouwelijk !!

Dus zitten wij als brave Burgers te wachten op een derde Stemming ??? In feite dus niet, tenzij de Provincie en al hun Bestuurders het hele jaar de Boer op gaan en vertellen wat ze daar allemaal uitspoken in dat fraaie pand.

Het enige wat ik als item heb gehoord is het feit dat de CdK graag wil dat de eilanden in de Carieb bij ons gaan horen, zoals Curacao, nou ja zeg, het moet niet gekker gaan worden.

Dat is 10 uur vliegen hier vandaan en met heel veel problemen en zeer grote schulden, als we daar nu ja tegen moeten gaan zeggen, is mijn stemadvies ook heel helder en stem dit keer maar eens niet en geef daarmede een signaal af aan de Provincie dat we dat perse niet willen.

Eindconclusie is de Hamvraag opheffen die handel of stemmen, wie het weet mag het zeggen, om  een zeer bekend advocaat te citeren !! Mr. Bram M.

Dit was zo mijn bespiegeling na enige rustpauze, na Meester Willem , Situs, erfpachtkadootjes , brieven die niet kloppen, n.b. van een Notaris, etc etc etc.


Mvrgr.
Bob J. Colijn
Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 3