WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn tegen JOP Parklaan
Kortenhoef, wo 18 april 2007

Bob Colijn uit Kortenhoef is het niet eens met het voorstel van het college om aan de Parklaan een JOP in te richten.

ingezonden brief

Geachte Redaktie,

Betr. de z.g. JOP wat een FLOP

Ik was het niet van plan, maar het voorstel van B & W om een container te plaatsen tussen onze bejaarden en twee scholen, acht ik dermate briljant en weldoordacht, dat ik wel gedwongen wordt om te reageren op dit onzinnige plan.

Waar haalt men het waanzinnige idee vandaan ?? Werkelijk ongehoord om op de meest ongeschikte plek in heel Wijdemeren gaat men een hangplek op poten zetten. Goed voor het uitzicht voor de bejaarden en goed voor de opvoeding van al die kinderen die op die 2 scholen zitten. Heeft men verstand van dit soort zaken daar op het Stadhuis in Hilversum?

Ik doe 1 suggestie, n.l. op de Kwakel bij bijv de Smoes , is volgens vele buurtbewoners de meest ideale plek, zonder het spek op de kat te binden.

Heeft men ook niet gekeken naar de handtekeningen-aktie die door de buurt is opgesteld?? Blijkbaar niet, anders kom je toch als verstandig College, niet met dit belachelijke voorstel.

Briljant was ook om de bewoners van deze wijk, helemaal uit te nodigen op de Dijk in de Oude School, dan weet je tenminste zeker dat veel bejaarden niet zullen komen en ook al die ouders van vele kinderen die op de 2 scholen zitten!

Complimenten voor dit gevoerde strategische beleid. Werkelijk dit krijgt van ons de schoonheidsprijs.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
16 gr.
windkr. 3