Brocante in Ankeveen
Ankeveen, 23 oktober 2006

Op 18 november kunt u uw eigen kraam op de markt in Ankeveen huren. Bruisend Ankeveen organiseert een Brocante.

persbericht

18 NOVEMBER BROCANTE IN ANKEVEEN
Huur nu uw eigen Marktkraam

Als het aan de Stichting Bruisend Ankeveen ligt, dan krijgt de wekelijkse zaterdagmarkt in Ankeveen een uitbreiding. Op 18 november wordt aan het normale aanbod groente, fruit, vis, kaas, noten en bloemen een tot nu toe nog onbekend assortiment toegevoegd.

‘De markt nog aantrekkelijker maken’, dat is waar Stichting Bruisend Ankeveen, die de markt beheert en exploiteert, altijd naar op zoek is. Laatst was de club weer bij elkaar en werd hierover uitgebreid van gedachten gewisseld. Uit de ideeën kwam o.a. naar voren dat het leuk zou zijn om de bezoekers van de markt de gelegenheid te geven zélf een kraam te huren. Zo ontstond het plan om voorlopig één keer per kwartaal een brocante te houden, die door mensen zelf kan worden ingevuld.

De eerste datum is 18 november. Dan krijgt een ieder die van spullen af wil de mogelijkheid om voor € 25,- een marktkraam te huren. Er worden voor die zaterdagochtend maximaal zes kramen beschikbaar gesteld. Dus is uw zolder te vol of heeft u genoeg van uw verzameling, reserveer dan snel een kraam en bel met Antoon Keetelaar 035-6560341.

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Persbericht
foto
---
auteur
Rik Jungmann