WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht Weggespeeld
Loosdrecht, 13 november 2006

Loosdrecht heeft zich afgelopen zaterdag tegen ODIN '59 eenvoudig laten wegspelen. Het werd in deze uitwedstrijd 4-0.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden bericht

Loosdrecht simpel weggespeeld

Loosdrecht heeft zich afgelopen zaterdag tegen ODIN '59 eenvoudig laten wegspelen. Het werd in deze uitwedstrijd 4-0 waarbij het bij rust al 2-0 was. De 4-0 was nog geflatteerd, Loosdrecht had geen schijn van kans en creëerde zelf eigenlijk helemaal niets.

Loosdrecht moest dus aantreden tegen ODIN '59 dat dit seizoen zijn draai maar moeilijk weet te vinden terwijl het vorig jaar nog tot ver in het seizoen meedeed om het kampioenschap en zo een plek zou bemachtigen in de hoofdklasse. Het verhaal van Loosdrecht is bekend. De ploeg heeft het in deze klasse erg zwaar en werd vorige week nog afgedroogd. De vorm en het vertrouwen zijn ver te zoeken en zo ook deze wedstrijd was dat het geval. Binnen no-time stond de thuisploeg op een riante 2-0 voorsprong waarmee ook de rust werd gehaald.

Dat de score niet veel hoger uitviel was enkel en alleen te danken aan het gebrek aan scherpte in de afronding. Loosdrecht was niet bij machte de tegenstander te bestrijden, te veel spelers hebben de vorm niet maar daarnaast ontbreekt het ook aan een gezonde dosis agressiviteit om de opponent aan te pakken. En dat laatste is zeker wel een ernstige zaak. Uiteindelijk werd het 4-0 en kon Loosdrecht wederom teleurgesteld het veld verlaten. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen WVHEDW. Wil Loosdrecht er dit seizoen nog wat van maken dan zal het uit een ander vaatje moeten tappen om met een positief resultaat van het veld te stappen.

Roland Wiegmans

home
verder
terug
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann