WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rekenkamer over Bezuiniging
Wijdemeren, 8 november 2006

De rekenkamer gaat onderzoeken of de geplande bezuinigingen over 2003 tot en met 2006 wel gehaald zijn.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

persbericht

Rekenkamer onderzoekt opbrengst bezuinigingsoperatie 2003-2006

De Rekenkamercommissie Wijdemeren is gestart met een onderzoek naar de bezuinigingsoperatie die de gemeente in de periode 2003-2006 heeft uitgevoerd. Centraal staat of deze operatie, die ruim € 3,5 miljoen aan bezuinigingen moest opleveren, haar doel heeft bereikt. Zo nodig doet de Rekenkamer aanbevelingen voor de aanpak bij eventuele toekomstige noodzakelijke besparingen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een projectgroep uit de Rekenkamercommissie. De projectleden zijn: de heer M. Rabbae (voorzitter) en de heer C.H. Moen met assistentie van de heer B.H.M. de Brey (griffier gemeente Wijdemeren). Naar verwachting presenteert d e Rekenkamercommissie in het voorjaar van 2007 de onderzoeksresultaten aan de gemeenteraad.

Vijf onderzoeken

Het onderzoek naar de bezuinigingsoperatie is één van de vijf onderzoeken die de Rekenkamercommissie de komende twee jaar gaat doen. Andere onderwerpen die de commissie onder de loep neemt zijn: inhuur externe bureaus, kwaliteit programmabegroting, subsidiebeleid en integriteitbeleid.

home
verder
terug
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Gem. Wdm
foto
---
auteur
Rik Jungmann