Rik Jungmann

Douwe van Essen

Ingezonden Brief
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

DBW Bedankt Kiezers

Wijdemeren, 15 maart 2006

In een ingezonden brief aan de lokale bladen bedankt Dorpsbelangen Wijdemeren haar kiezers. Tevens zet Ria Hennis wat zaken recht.


Ria Hennis (DBW).
Vanaf morgen in de gemeenteraad.

Ingezonden Brief

Dorpsbelangen Wijdemeren dankt zijn kiezers

Wij, Ria Hennis en René Voigt, bedanken alle kiezers, die ervoor hebben gezorgd dat we in de gemeenteraad zijn gekozen. Meer stemmen, een hoger percentage voor Dorpsbelangen Wijdemeren, maar hetzelfde aantal zetels, zo gaat dat.

We maken tevens van de gelegenheid gebruik om twee roddels afkomstig uit het Loosdrechtse, de kop in te drukken.

Ik, Ria, zal mijn plaats in de raad gewoon, zoals dat behoort, bezetten. Mijn tweede plaats op de kandidatenlijst was dus geen truc om Henk de Kloet de raad in te helpen.

En wat Henk betreft, met zijn 121 voorkeurstemmen heeft hij de Loosdrechtse vuilspuiterij (Doets, Damo) aardig rechtgezet.

We hopen met ons raadswerk een bijdrage te leveren aan een goed bestuur, vanuit een kritische instelling en een gezond verstand. Blijf ons volgen.


Ria en René

Uit de manier waarop de beide Dorpsbelangengroeperingen elkaar over en weer bejegenen is op te maken dat na vier jaar het "Wijdemerengevoel" nog niet geheel is ingedaald. Vorig jaar nog werd er gesproken over het Wijdemerengevoel. Daarmee werd bedoeld dat de inwoners van Wijdemeren zich net zo Wijdemeerder zouden voelen als tot dan Loosdrechter, Kortenhoever, Ankevener, Berger, etc. Dat kan nog wel even duren lijkt het. Red.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil Naar volgende bericht