Rik Jungmann

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Antonius: Twee Buitenklassen

Kortenhoef, 17 mei 2006

De Antoniusschool krijgt twee buitenklassen in de Regenboogschool. Het noodlokaal bij de Antonius verdwijnt.

Persbericht

Twee groepen Antoniusschool krijgen les in lokalen Regenboogschool

Twee groepen leerlingen van de Antoniusschool gaan vanaf volgend schooljaar gebruikmaken van twee lege lokalen van de Regenboogschool aan de Elbert Mooijlaan in Kortenhoef. Het college van Wijdemeren heeft na zorgvuldig afwegen besloten deze lokalen beschikbaar te stellen vanwege een lokalentekort van de Antoniusschool. Het noodlokaal naast De Fuik laat de gemeente aan het einde van dit schooljaar verwijderen.

Volgend schooljaar heeft de Antoniusschool behoefte aan 14 lokalen, 2 meer dan zij in het eigen gebouw kunnen huisvesten. Tegelijkertijd heeft de Regenboogschool 3 lokalen leegstaan. Na overleg met de schoolbesturen heeft het college besloten 2 van deze lokalen voor minimaal vijf jaar beschikbaar te stellen aan de Antoniusschool.

Noodlokaal

De Antoniusschool kampt al langer met capaciteitsproblemen. Omdat nieuwbouw bij de school niet mogelijk is plaatste de gemeente in 2004, na overleg met omwonenden, een noodlokaal naast de Fuik voor maximaal 2 jaar. Daarna heeft de gemeente naar een definitieve oplossing gezocht. Door het beschikbaar stellen van twee lege lokalen van de Regenboogschool is deze nu gevonden en wordt het noodlokaal verwijderd zoals toegezegd is aan de omwonenden.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 22º Naar volgende bericht