Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

D66 tegen Gooistad!

Wijdemeren, 13 januari 2006

Nanne Roosenschoon, lijsttrekker van D66, benadrukt dat D66 tegen de vorming van Gooistad is. Trouwens, tegen iedere nieuwe herindeling.

Gisteren verklaarde D66-raadslid Felix Flameling dat hij voor de vorming van Gooistad is. Hij zei erbij dat dat zijn persoonlijke inzicht was. Ook verklaarde hij dat niet de hele partij zijn inzicht deelt.


Nanne Roosenschoon

Dat blijkt, want in het programma staat dat D66 niet wil herindelen. Nanne Roosenschoon reageert en bevestigt dat de uitspraak van Flameling niet gedeeld wordt door zijn partij. Integendeel.

Reactie

D66 tegen Gooistad

De lijsttrekker voor D66 Wijdemeren Nanne Roosenschoon benadrukt dat, overeenkomstig het verkiezingsprogramma, D66 fel tegenstander is van ieder nieuw herindelingsplan en met name van het absurde project voor een "Gooistad".

De opmerkingen van huidig gemeenteraadslid voor D66 Felix Flameling vormen zijn persoonlijke mening en in geen geval een weerspiegeling van het standpunt van D66 Wijdemeren.

De vorige herindeling is nauwelijks achter de rug en niemand zit te wachten op een nieuwe ingrijpende wijziging van onze gemeentevorm.

Nanne Roosenschoon
Lijsttrekker D66


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind Naar volgende bericht