Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Met hindernissen naar Huis

Kortenhoef, 27 februari 2006

Het is nog steeds tobben voor de bewoners van net opgeleverde huizen in La Traviata (Zuidsingel). Frans Luyer ergert zich groen en geel.

Lees ook: Wonen achter Hekken en Gemeente sommeert Heilijgers.

Reactie

25 februari, 2006

Hoezo Schijn Heilijgers?

Is het schijnheilig om woningen op te leveren waar mensen achter hekken moeten wonen, waar ze eindeloos moeten slepen, met keukens, dakkapellen en ander bouwmateriaal en huisraad? Dat ze worden afgesnauwd als ze vragen of dit over een bouwweg mag (die voor hun deur loopt)?

Is het schijnheilig als ze op een bord aan de Zuidsingel zetten dat deze bouw in samenwerking met de gemeente Wijdemeren is?

Is het schijnheilig om mensen over planken te laten lopen, deels zonder straatverlichting, als B+W te zeggen dat er een boze brief is gestuurd (enkele weken geleden), waarin wordt vermeld dat brandweer en ambulance bij deze huizen moeten komen en er nog niets gebeurd is?

Ben ik schijnheilig als ik denk dat er misschien op 7 maart een voetpad gelegd wordt waar het stemvee overheen kan, en dat wij op 8 maart weer de melkkoe zijn? De politiek in het pak, de burger in zijn hemd.

Ik hoop niet dat er en calamiteit gebeurt, maar mocht het wel zo zijn, wie is dan verantwoordelijk?

Frans Luyer.
Kortenhoef


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Windstil Naar volgende bericht