Rik Jungmann

SV Loosdrecht

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht: Het bleef 0-0

Loosdrecht, 9 april 2006

Loosdrecht speelde een goede wedstrijd, maar het bleef gisteren nul tegen nul, uit tegen Roda 46.

Ingezonden Bericht

Doelpuntloos gelijkspel voor Loosdrecht

Ondanks dat de titel misschien anders doet vermoeden heeft Loosdrecht in Leusden een attractieve wedstrijd gespeeld tegen Roda '46. Al vanaf het eerste moment werd duidelijk dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren waarbij met veel strijd en beleving op het loodzware veld voor elke meter werd gestreden. Dat Loosdrecht uiteindelijk de betere kansen niet benutte was spijtig maar met een gelijkspel viel te leven.

In weer een uitwedstrijd was het nu Roda '46 dat moest worden bestreden door de oranjehemden. Een ploeg die na de trainerswissel opvalt door een reeks van overwinningen. Loosdrecht moest gewaarschuwd zijn en mocht op zeker niet verliezen wil het mee blijven doen in de strijd om de prijzen. Ook voor Roda staat er nog veel op het spel want via winst in de derde periode zou het recht hebben op het spelen van nacompetitie. En met deze ingrediënten startte de wedstrijd waarbij vanaf het begin de belangen duidelijk werden. Roda was het eerst gevaarlijk en verdiende dat door iets scherper te zijn. Het kwam ook beter uit de voeten op het gladde en drassige veld dat door de eerdere regen moeilijk bespeelbaar was geworden. De kans, een kopbal van een meter of vijf van de goal werd echter uitstekend gepareerd door Stefan Visser. Het vervolg was met name een strijd op het middenvel en wel voor elke meter. Kansen ontstonden zelden tot een tiental minuten voor tijd dan maar zuiverheid in de afronding ontbrak aan de kant van Loosdrecht.

In de tweede helft bleef het beeld hetzelfde maar uiteindelijk wel twee grote kansen voor de Loosdrechters waarbij toch eigenlijk wel een goaltje had mogen vallen. Goals bleven dus uit en zo konden beide ploegen wel leven met een gelijkspel. Al met al wordt het wel met de week spannender en via het vervolg volgende week tegen Swift uit zal weer meer duidelijk worden.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 11º Naar volgende bericht