Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Vriendschapskring jubileum

Ankeveen, 8 september 2005

Volgend jaar september bestaat de Ankeveense muziekvereniging De Vriendschapskring honderd jaar. Er komt een groot feest.

Op het terras van Pan & Koek in Ankeveen kwam uw redacteur vanavond twee oude bekenden tegen. Eerst schoof oud-CDA fractievoorzitter en wethouder Jaap Beemsterboer aan voor een glaasje bier.

Kort daarop fietste Wim Reijmerink, oud-fractievoorzitter van Algemeen Belang voorbij. En stopte natuurlijk. Oud-fractievoorzitter van D66 in 's-Graveland, Nadja Jungmann, was er ook. Kortom, er ontstond een soort spontane 's-Gravelandse mini-reunie op het gezellige terras van Pan & Koek op deze zwoele zomeravond.


Wim Reijnerink

Jaap Beemsterboer en Wim Reijmerink hadden een vers Ankeveens nieuwtje. Volgend jaar, op de dagen rond 15 september bestaat muziekvereniging De Vriendschapskring honderd jaar. Tijd voor een feestje dus.

Ankeveen pakt uit

Nu wordt zoiets in Ankeveen altijd groots aangepakt. Er is dus nu al een feestcomité samengesteld om het komend jaar de voorbereidingen te treffen. Gedurende een dag of drie rond 15 september volgend jaar moet Ankeveen één groot spetterend muziekdorp worden. De kersverse voorzitter van het feestcomité is Wim Reijmerink geworden. Gezien het enthousiasme dat Wim in het verleden altijd uitstraalde en teweeg wist te brengen, belooft het jubileum nu al een geslaagd evenement te worden.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 24º Naar volgende bericht