Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht net niet op Winst

Loosdrecht, 9 oktober 2005

Bijna had Loosdrecht met 1 doelpunt gewonnen van Woudenberg. In de laatste minuut ging het mis. Toch gelijk, 1-1.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht geeft winst in slotminuut weg

Statistieken Woudenberg - Loosdrecht: 1-1 (zaterdag 8 oktober '05).

0-1 Julian Bonaparte
Scheidsrechter: De Jong
Toeschouwers: 150

In een matige wedstrijd heeft Loosdrecht uiteindelijk gelijk gespeeld tegen Woudenberg. Lange tijd zag het er naar uit dat de drie punten mee naar Loosdrecht zouden worden genomen nadat Julian Bonaparte al in de eerste minuut wist te scoren. In de slotminuut echter wist Woudenberg tegen te scoren en zo werden de punten gedeeld.

Na de afstraffing een week eerder tegen Benschop was het zaak de draad weer op te pakken. Een uitwedstrijd tegen het niet al te hoog geklasseerde Woudenberg leek daarvoor een uitgelezen mogelijkheid. En met de vroege goal van Julian Bonaparte die op aangeven van Ronald Callebach al in de eerste minuut scoorde kreeg Loosdrecht een goede steun in de rug. Maar in het verloop van de wedstrijd nam Woudenberg steeds meer het initiatief over, het bleef rustig voetballen en zocht naar openingen.

Loosdrecht daarentegen vergat juist nog wel eens te voetballen en zocht veelvuldig de lange bal. Na de rust werd de druk van Woudenberg alleen maar groter, meer en meer risico's werden genomen om een goal te maken en een aantal kansen volgde elkaar op. Niet met het voor hun gewenste resultaat overigens en zodoende behield Loosdrecht de krappe marge van een goal. Want ook in de tegenstoten wist Loosdrecht zelf niet één van de kansen te benutten die door de ontstane ruimtes werden gecreëerd. En dat de marge van een goal uiteindelijk niet voldoende bleek kwam in de slotminuut duidelijk naar voren.

Een hoge voorzet van links kwam in de kluts bij een speler van Woudenberg terecht die de bal in de verre hoek plaatste. De gelijke stand was een feit die in het restant van de wedstrijd overigens ook weer een voorsprong voor Loosdrecht had kunnen worden. Johan Krottje werd namelijk door de blind uitkomende keeper van Woudenberg onderuit gehaald maar de scheidsrechter deed niet wat hij doen moest door naar de stip te wijzen maar verviel in een vorm van ontkenning die zich nog wel eens over het scheidsrechtersgilde meester maakt.

Volgende week weer thuis, dan tegen Roda'46.