Douwe van Essen

Marleen Buitendijk


St. Nic. comité Ankeveen

Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Sinterklaas in Ankeveen

Ankeveen, 20 november 2005

Gisteren, zaterdag 19 november, kwam Sinterklaas per boot aan in Ankeveen. En de Ankeveense kinderen hebben er van genoten!

Persbericht

Sinterklaas met elf Zwarte Pieten in Ankeveen


Al zijn het drukke dagen voor Sinterklaas, afgelopen zaterdag nam hij volop de tijd om de kinderen in Ankeveen met een bezoekje te vereren. Voor de St. Martinuskerk stonden jong en oud vol verwachting naar de Ankeveense IJsbaan te turen. En ja hoor daar in de verte kwam Sinterklaas al aan met de boot vol met Pieten. Gelukkig dit jaar wel met de krul aan zijn staf.


Aankomst met boot op de Ankeveense ijsbaan.


Sinterklaas wordt welkom geheten in Ankeveen.


De feestmiddag in Het Wapen van Ankeveen.

Maar gelukkig had Sinterklaas de oplossing. Alle kinderen mochten mee naar het Wapen van Ankeveen om daar samen met de Pieten hun eigen muziekinstrumenten te maken. Nadat ze klaar waren, heeft Sinterklaas gevraagd of de Vriendschapskring nog één keer samen met de kinderen “De zak van Sinterklaas” wilde spelen. Dit lukte. De ruim honderd kinderen maakte volop muziek op hun eigengemaakte instrumenten zoals toeters, kleppers, rammelaars en stokjes. Het was zo leuk dat ze niet meer van ophouden wisten.

Maar helaas was het voor Sinterklaas weer tijd om naar andere kinderen in Nederland te gaan. Maar voordat Sinterklaas wegging kregen alle kinderen nog een cadeautje. Dank u wel Sinterklaas voor de gezellige middag!


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Windstil Naar volgende bericht