Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Verkeershinder 's-Graveland

Wijdemeren, 7 maart 2005. Komende woensdag worden er enkele beuken omgehaald aan het Noorder- en Zuidereinde in 's-Graveland. Dat hindert het verkeer.

Persbericht

Woensdag 9 maart vanaf 9.00 uur:
Omleidingen en verkeershinder op Noorder- en Zuidereinde

Mensen die het Noorder- en Zuidereinde in ’s-Graveland gebruiken krijgen woensdag 9 maart na 9.00 uur te maken met enig oponthoud en omleidingen. Dit in verband met het kappen van vier zieke beuken.

Het gaat om één gevaarlijke en twee zieke beuken aan het Noordereinde en één zieke beuk aan het Zuidereinde nabij huisnummer 19. De gemeente start om 9.00 uur met de beuken aan het Noordereinde. Als laatste is de boom aan het Zuidereinde aan de beurt.

Omleiding
Vanaf 9.00 uur leidt de gemeente het doorgaande verkeer op het Noordereinde tussen de Klapbrug en de kruising Stichtse Kade om. De omleiding gaat over de Cannenburgerweg en de Stichtse Kade. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting om 14.00 uur voltooid. Ook voor het kappen van de boom aan het Zuidereinde zal het nodig zijn het werkterrein geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Hier wordt het verkeer omgeleid over de Emmaweg. Zodra de werkzaamheden zijn voltooid geeft de gemeente de weg weer vrij.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktMatige wind Naar volgende bericht