Rik Jungmann

---

Bruisend Ankeveen
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Referendum op Weekmarkt

Ankeveen, 21 mei 2005

Op de weekmarkt in Ankeveen kan volgende week, 28 mei, met lokale politici gediscusieerd worden over het referendum voor de Europese grondwet.


www.ukomttochook.nl

Ingezonden Bericht

Politieke markt: voor of tegen de grondwet?

Op 1 juni, vier dagen na de weekmarkt van volgende week zaterdag, is het referendum over de Europese Grondwet en Nederland lijkt er niet warm voor te lopen. In het algemeen wordt er vaak gesproken over een kloof tussen de burger en de politiek, en wanneer het over Europa gaat in het bijzonder.

Om eens te onderzoeken wat wij in onze dorpen met Europa te maken hebben en welke argumenten er zijn om voor of juist tegen de grondwet te stemmen organiseert Bruisend Ankeveen op 28 mei tijdens haar weekmarkt een politieke markt. Politiek gaat alle mensen aan en een markt is dan toch de uitgelezen plek om de argumenten uit te wisselen.

Van 9.30 tot 10.30 is een debat georganiseerd waar onze lokale politici met u en met elkaar in gesprek gaan over de voordelen en nadelen van de Europese grondwet. Bij deze nodigen wij u van harte uit om te komen. De weekmarkt wordt gehouden op het plein naast de kerk in Ankeveen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Nadja Jungmann (nadja.jungmann at planet.nl).

Bruisend Ankeveen


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Harde wind 22º Naar volgende bericht