Rik Jungmann

---

Vereniging Curtevenne
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

ALV Vereniging Curtevenne

Kortenhoef, 9 mei 2005

Donderdag 12 mei a.s. houdt de Vereniging Curtevene haar ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden in 't Achterom.

Ingezonden Bericht

Algemene ledenvergadering Vereniging Curtevenne

Donderdag 12 mei a.s. houdt de Vereniging Curtevene haar ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden in 't Achterom.

De heren Dols en Voerman van Dols Project Ontwikkeling zullen op bovengenoemde vergadering na de pauze een presentatie geven. Dit doen zijn naar aanleiding van het project 'Wasserij Gooi en Eemland' dat zij recent in 's-Graveland hebben uitgevoerd. Een voormalige wasserij werd getransformeerd tot een gebouw bestaande uit een zestal moderne lofts, met behoud van de nodige authentieke kenmerken.

Zij zullen hun werkwijze, die als onconventioneel valt te omschrijven, verder toelichten op deze avond.

Behoud van cultureel en industrieel ergfoed in de context van hun specifieke omgeving en inbreidingsplannen zijn daar voorbeelden van. Een ander project dat zij hebben uitgevoerd is de totstandkoming van het prachtige hofje met herenhuizen in Kerklaan, een gehucht dat tegen Loenen aan de Vecht ligt aangeplakt.

De presentatie begint om ca. 20.45 uur na de algemene ledenvergadering en is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. De vergadering begint om 20.00 uur. Op 12 mei a.s. in 't Achterom (achter de Antoniuskerk), Kerklaan 24 te Kortenhoef. www.curtevenne.nl.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Harde wind 12º Naar volgende bericht