Douwe van Eseen

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Dorpsbezoek Oud-Loosdrecht 30 juni

Wijdemeren, 20 juni 2005

In de reeks dorpsbezoeken is op 30 juni Oud-Loosdrecht aan de beurt. Het college van B&W bezoekt dan bedrijven in Oud-Loosdrecht en praat met de bevolking.

persbericht

Dorpsavond Oud-Loosdrecht op 30 juni in Golden Tulip

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren nodigen alle inwoners van Oud-Loosdrecht van harte uit voor de jaarlijkse dorpsavond. Deze vindt plaats op donderdag 30 juni a.s. in het Golden Tulip Hotel. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

De burgemeester praat inwoners van Oud-Loosdrecht bij over de stand van zaken m.b.t. het Herstelplan verdiepingen in de Loosdrechtse Plassen en over de plannen voor het dorpscentrum. Wethouder Siemons zal de aanwezigen bijpraten over “Loosdrecht Leeft”. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de stand van zaken m.b.t. Najade en het toezicht op het Vuntusstrand. De bezoekers van de dorpsavond bepalen ook zelf de agenda! Iedereen krijgt, zoals gebruikelijk, alle gelegenheid onderwerpen aan de orde te stellen. De leden van het college proberen de vragen gelijk te beantwoorden.

Middagprogramma

’s Middags is het college ook in Oud-Loosdrecht. Dan gaan de leden op bezoek bij Camping Wissink, Bonnema Watersport en bij Zeilmakerij Fred Schot. Aan het begin van de dorpsavond zal wethouder Yvonne Siemons hierover verslag uitbrengen.

Golden Tulip

Deze keer is de dorpsavond in het Golden Tulip Hotel aan de Oud-Loosdrechtsedijk, in de onlangs geheel gerenoveerde Skûtsje-zaal. Het programma begint om 20.00 uur. Er is beperkte parkeergelegenheid.


De wekelijkse nieuwsbrief     Half bewolkt Matige wind  28º Naar volgende bericht