Douwe van Eseen

Douwe van Essen

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Nieuw postkantoor Net een Hoofdpostkantoor!

Nieuw-Loosdrecht, 1 juli 2005

De Nootweg in Nieuw-Loosdrecht staat aan de vooravond van een complete revitalisering. Vandaag viel het startschot met de opening van de verbouwde winkel van drogisterij Van Baaren. Met daarin ondanks andere vooruitzichten toch een volwaardig postkantoor.

 

Yvonne Siemons, wethouder van economische zaken.

Persbericht

Wethouder Siemons heropent drogisterij met postkantoor aan Nootweg

Op vrijdag 1 juli opende mevrouw E.Y. Siemons-Brenner, wethouder van economische zaken, de verbouwde drogisterij met postkantoor aan de Nootweg in Loosdrecht. De verdubbeling van de winkeloppervlakte en het vernieuwde postkantoor met alle faciliteiten van een hoofdpostkantoor is een grote aanwinst voor Wijdemeren en omgeving. Het college van B en W is verheugd met deze eerste stap in het verbeteren van de voorzieningen aan de Nootweg.

Hoofdpostkantoor

Door de beperkte ruimte in de winkel en het lage inwonersaantal van Loosdrecht dreigde het postkantoor uit Loosdrecht te verdwijnen. Met behulp van een marktonderzoek wist de eigenaar TPG te overtuigen het postkantoor voor Nieuw-Loosdrecht te behouden. Het nieuwe postkantoor zit achterin de vernieuwde winkel en heeft alle faciliteiten van een hoofdpostkantoor. Alle geld en postzaken kunnen er geregeld worden, zelfs het overschrijven van een boot of auto.

Plannen Nootweg

De voorzieningen voor inwoners en toeristen in Loosdrecht worden nog verder uitgebreid. De Nootweg staat aan de vooravond van een complete revitalisering. Naar verwachting start in de tweede helft van 2005 de bouw van een nieuwe supermarkt, 16 appartementen, 3 winkelunits en parkeerplaatsen. 

Wijdemeren, 1 juli 2005


De wekelijkse nieuwsbrief     Half bewolkt Windstil 21º Naar volgende bericht