Rik Jungmann

SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

's-Graveland verliest met 3-1

's-Graveland, 23 januari 2005. 's-Graveland kreeg vandaag een nederlaag te verwerken tegen Sp. Maroc. Het werd 3 tegen 1 voor de tegenpartij.

Ingezonden Bericht

Sp. Maroc - 's-Graveland 3-1 (2-0)

14.1-0 Ohwara
45. 2-0 Emrane
65 3-0 Emrane,
75. 3-1 e.d.

Scheidsrechter Verbij. Toeschouwers 75.

In de uitwedstrijd tegen Sp. Maroc is 's-Graveland tegen een onverwachte nederlaag aangelopen. Direct al vanaf de aftrap kreeg spits Nunu Alexandre een opgelegde kans om te scoren. In deze beginfase hadden de bezoekers duidelijk het initiatief, hetgeen resulteerde in meerdere kansen. Echter tegen de verhouding in was het de thuisclub die de eerste de beste kans wel verzilverde. Een ongevaarlijk afstandsschot van de technisch goede spits Ohwara verdween in de uiterste rechter beneden hoek. Dit was na een kwartier spelen. Hierna ging 's-Graveland met veel inzet op zoek naar
de gelijkmaker, wat tot opnieuw enkele reële scoringskansen leidde. Uit twee dieptepasses hadden Alexandre en Rob Fecken moeten scoren. Dit gemis brak de 's-Gravelanders later op, want de thuisclub scoorde wederom op slag van rust door, opnieuw een afstandsschot.

Na de pauze gingen de bezoekers uiteraard de taktiek wijzigen en nog meer in de aanvallend spelen. Het was jammer dat een onverwachte
hakbal van Alexandre buiten bereik van de keeper de paal raakte. Het noodgedwongen meer aanvallend concept leverde zoals vaker in zo'n situatie counters voor de tegenstander op. Een daarvan werd benut. Opvallend in deze wedstrijd was dat ook deze derde goal van het technische Sp. Maroc van verre afstand werd gemaakt en niet zoals men zou verwachten uit een uitgespeelde situatie. Alhoewel er toen nog 25 minuten te spelen waren, was de wedstrijd gelopen en het feit dat 's-Graveland met hulp van de gastheren, die een eigen goal maakte, een kwartier voor tijd nog scoorde deed daar niets aan af.


De wekelijkse nieuwsbrief SneeuwHalf bewolktMatige wind Naar volgende bericht