Rik Jungmann

Sophia Instituut
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Infoavond Sophia-instituut

Wijdemeren, 5 februari 2005. Op Landgoed Eikenrode wordt op 17 februari een gratis informatieavond over NLP gegeven door het Sophia Instituut.

Ingezonden Bericht

Informatieavonden en introductiedag Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) op 17 februari en 19 maart 2005.

Als je blijft doen wat je altijd al deed,
zul je krijgen wat je altijd al kreeg

In elk mens schuilen oneindig veel meer mogelijkheden dan we gebruiken. Het is meestal al voldoende de remmende invloed in jezelf aan te pakken om die mogelijkheden volop te leren gebruiken.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) geeft meer inzicht, flexibiliteit en creativiteit en vergroot uw keuze mogelijkheid….. en daarmee uw persoonlijke kwaliteit.
NLP laat met behulp van concrete technieken zien hoe we mentaal, emotioneel en fysiek in balans kunnen komen en hoe we onze doelen kunnen bereiken. Wilt u wel eens meer weten van NLP? We bieden u een aantal mogelijkheden

Het Sophia Instituut organiseert op 17 februari 2005 vanaf 20.00 een informatieavond over de verschillende opleidingen in Landgoed Eikenrode, Nieuw Loosdrechtsedijk 21 te Loosdrecht.
Natuurlijk is die avond gratis toegankelijk. Neem vooral belangstellenden mee, want op die avond zullen we de deelnemers natuurlijk ook laten kennismaken met NLP.

Er wacht een avond waarin op speelse en ontspannen wijze NLP uit de doeken wordt gedaan, waarin uitgebreide informatie wordt gegeven over de opleidingen en waarin een ieder kan kennismaken met de trainers en assistent-trainers van het Sophia Instituut.

Op 19 maart 2005 organiseren we een introductiedag. U maakt een dag mee zoals u deze ook zult meemaken tijdens de opleidingen. U kunt aan ‘den lijve’ ervaren wat NLP voor u kan betekenen. Aan de introductiedag zijn wel kosten verbonden. We vragen hiervoor € 35,-- per persoon, inclusief lunch.

Wilt u meer informatie of wilt u zich voor één van de avonden of de introductiedag aanmelden? U kunt contact met ons kantoor in Assen opnemen via telefoonnummer: 0592-399790 of via ons e-mailadres: info@sophiainstituut.nl. Of we met u mogen kennismaken op de één van de informatieavonden of u kiest voor de introductiedag, aanmelding is gewenst.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil Naar volgende bericht