Rik Jungmann

---

SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

RKAVIC-'s-Graveland 1-1

's-Graveland, 11 december 2005

's-Graveland had het moeilijk tegen RKAVIC, maar hield zich staande en speelde met 1-1 gelijk.

Ingezonden Bericht

RKAVIC - 's-Graveland 1-1 (1-1)

Tegen het Amstelveense RKAVIC heeft 's-Graveland tot het uiterste moeten gaan om in ieder geval niet te verliezen. Met het nodige geluk werd dat tenslotte bereikt.

Het begon al direct na het beginsignaal. De thuisclub had binnen een kwartier al een drietal uitstekende mogelijkheden om afstand te nemen. De achterstand werd grotendeels voorkomen door de onmacht van de RKAVIC voorwaartsen. Open kansen voor doel, slechte eindpasses en knullig naast schieten waren er de oorzaken van dat 's-Graveland in de wedstrijd bleef. De bezoekers kregen hierna langzaam maar zeker zelf kansen en nadat tot tweemaal toe dit nog niets opleverde gelukte het na een half uur wel de score te openen. Linker middenvelder Mark Schouten passte net buiten bereik van de laatste man loep zuiver op de scherp opgestelde Johnny Hendriks. Tegen diens diagonale directe inzet had de sluitpost van de gastheren geen enkel verweer. Lang kon niet van de voorsprong worden genoten. Een vrij gemakkelijk verkregen strafschop leidde twee minuten later al tot de gelijkmaker. Vervolgens was 's-Graveland vanaf de aftrap daarna zeer dicht bij opnieuw een voorsprong. Uit een voorzet vanaf de zijlijn genomen door Rob Fecken kopte Hendriks rakelings naast.

In de tweede speelhelft dicteerde de ploeg uit Amstelveen voornamelijk het spel. De thuisclub leek dan ook afstand te gaan nemen, maar door het maximaal van drie wisselspelers in te zetten en een wijziging in de opstelling aan te brengen werd getracht het gevaar te doen keren. Behalve het feit dat eenmaal de lat en de paal 's-Graveland redde en een geweldige redding van keeper Erwin van Weeghel, werd dit mede door een tomeloze inzet ook bereikt. In de stand kwam geen verandering meer en kon een belangrijk punt mee naar huis worden genomen. 


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil Naar volgende bericht