Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Dorpsbezoek Nederhorst

Nederhorst den Berg, 4 april 2005. Donderdag komt het college op bezoek in Nederhorst den Berg om uw lof en uw klachten in ontvangst te nemen en de plannen voor Ndb toe te lichten.

Persbericht

Donderdag 7 april dorpsavond: komt u ook?

Alle inwoners van Nederhorst den Berg zijn donderdag 7 april van harte welkom in Het Spieghelhuys voor de jaarlijkse dorpsavond. Heeft u vragen? Of wilt u burgemeester en wethouders laten weten wat u voor uw dorp belangrijk vindt? Dan is dit een goede gelegenheid! U bent welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur begint het programma.

Op het programma staat ondermeer uitleg van burgemeester Bijl over de toekomst van de brandweerkazerne. Wethouder Neef informeert u over het bestemmingsplan Kern Nederhorst den Berg, de Structuurvisie Overmeer-Zuid m.b.t. de sportvelden, het plan Venenburg en het bouwplan aan de Voorstraat. Kaartmateriaal is aanwezig zodat u alles kunt inzien. Dat geldt ook voor het bestemmingsplan voor de dorpskern. Deze kunt u tussen 19.30 uur en 20.00 uur en in de pauze bestuderen.

Een ander onderwerp is de Horstermeerpolder. Hierover zal wethouder Nagel u bijpraten.
Verbetering van de dienstverlening aan de inwoners staat ook op de agenda. Wethouder Hagen informeert u over de wijze waarop de gemeente dit gaat doen. Daarna is het woord aan u! Burgemeester Bijl gaat dan rond met de microfoon en stelt iedereen in de gelegenheid vragen te stellen. De dorpsavond duurt tot 22.00 uur


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigMatige wind19º Naar volgende bericht