Rik Jungmann

René Voigt

DBW
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

DBW steunt Singelgroep

Wijdemeren, 30 september 2004. Fractievoorzitter René Voigt van collegepartij Dorpsbelangen Wijdemeren heeft zich laten overtuigen door de handtekeningenacties van de Singelgroep in Nederhorst den Berg.


René Voigt (DBW)

Hij roept in onderstaande ingezonden brief het college op om in gesprek te gaan met de Singelgroep over een andere invulling van de nieuwbouwplannen.

Ingezonden Brief

Dorpsbelangen Wijdemeren schaart zich achter bezwaarmakers Nederhorst den Berg

De fractie Dorpsbelangen Wijdemeren heeft gehoord dat er vandaag 700 handtekeningen bij de gemeente zijn ingediend tegen het bouwplan op het terrein van het voormalige gemeentehuis in Nederhorst den Berg.

Ons standpunt is: Als er zoveel mensen uit het dorp tegen het bouwplan zijn, moet de gemeente het niet doorzetten. In de komende vergadering van de commissie Ruimte en Economie zullen wij het college oproepen om het huidige plan in te trekken en een nieuw bouwplan te ontwikkelen in samenspraak met de omwonenden.

René Voigt
Fractievoorzitter Dorpsbelangen Wijdemeren


. BewolktWindstil16º Naar volgende bericht