Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Reactie VVD op "misbruik"

Wijdemeren, 22 november 2004. VVD voorzitter Robby Israel uit Kortenhoef reageerde op de column die gisteren in het programma WM Actueel Live van Radio Wijdemeren werd uitgesproken naar aanleiding van het heenzenden van wethouder Co de Kloet.

Reactie

Geachte Redactie,

In zijn column schrijft Rik Jungmann dat de VVD "misbruik maakte" van de onverkwikkelijke ontwikkelingen rond ex-wethouder de Kloet. Hoezo misbruik? De VVD fractie in de raad heeft steeds consequent en duidelijk laten blijken dat naar haar mening deze wethouder niet geschikt was dit ambt te vervullen en, inderdaad, toen de gelegenheid kwam de locale politiek van Co de Kloet te verlossen heeft de VVD de gelegenheid aangegrepen een lang gekoesterde politieke wens in vervulling te zien gaan. Dit is natuurlijk volstrekt conform de taak van een democratische oppositie.

Het menselijke aspect is iets geheel anders. Ik ben nooit een politieke fan van mijn overbuurman Co de Kloet geweest, maar zelfs ik vond het voor hem erg triest dat geen van zijn voormalige politieke vrienden een goed woord voor hem over had. Hoe dan ook wens ik hem nog vele rustige jaren bij goede gezondheid in ons mooie dorp.

Met vriendelijke groet,
Robby Israel


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktWindstil Naar volgende bericht