(zaterdag 13 november ’04).

1-0 Micky Kamerbeek

Scheidsrechter: Dhr. Manschot.
Toeschouwers: 100.

En wederom heeft Loosdrecht gewonnen. Nu was het Vlug & Vaardig, een geduchte tegenstander, dat met 1-0 werd verslagen. De goal, een wonderschoon schot van Micky Kamerbeek die via de binnenkant van de kruising binnen ging maakte ditmaal het verschil. Door het gelijke spel van koploper Voorland staat Loosdrecht nu met eerder genoemde aan kop.

De op de vijfde plek staande ploeg uit de derde klasse B te weten Vlug & Vaardig kwam op bezoek in Loosdrecht. Loosdrecht moest in de strijd om de bovenste plaatsen eigenlijk gewoon weer winnen. Loosdrecht startte daarom dan ook furieus en had al na twee minuten op een 2-0 voorsprong kunnen komen maar de keeper van de gasten lag twee keer goed in de weg. Maar Loosdrecht bleef heersen. Was de tegenstander op alle fronten de meerdere en goals konden niet uitblijven. Met een geweldig schot was het Micky Kamerbeek die na een minuut of twintig de bal via de kruising binnen wist te schieten. De voorsprong was een feit maar de honger naar goals was duidelijk nog niet gestild. Loosdrecht hield de druk op de ketel en kreeg meerdere mogelijkheden om tot scoren te komen. Dat gebeurde niet. Wel werd twee maal de lat geraakt via een vrije bal van Emile Warners en via een kopbal van Peter de Wit. De magere voorsprong gaf de tegenstander in het verloop van de wedstrijd toch meer en meer vertrouwen.

Met name in de tweede helft manifesteerde zich dat. Vlug & Vaardig zette veel druk naar voren waardoor er veel balverlies werd geleden en de druk alleen maar groter werd. De grote vraag was of ook nu weer de Loosdrecht organisatie gesloten bleef. Het antwoord was wederom met ja te beantwoorden. Ondanks de druk kreeg Vlug & Vaardig eigenlijk haast geen kansen. Het gevaarlijkste moment was nog vlak voor het einde van de wedstrijd toen een schot uit de tweede lijn door een polletje van richting werd veranderd. De bal stuiterde echter via de schouder van de keeper naast de goal. Het was ook niet terecht geweest als Vlug & Vaardig op deze wijze tot scoren was gekomen. Loosdrecht verdiende de overwinning en kreeg die ook, nadat de sterk leidende scheidsrechter Manschot voor het laatst floot.

Een gelijkspel bij AFC- Voorland gaf nog een extra dimensie aan de overwinning. Loosdrecht staat nu namelijk weer aan kop wetende dat Voorland met een wedstrijd minder en drie punten achterstand op gelijke hoogte kan komen. Bovendien moet Loosdrecht aanstaande zaterdag naar Amsterdam om de topper tegen Voorland te spelen.