SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Wartburgia-Loosdrecht 1-7

Loosdrecht, 7 november 2004. Loosdrecht gaf Wartburgia het nakijken. De Amsterdammers verloren met zeven doelpunten tegen.

Ingezonden Bericht

Eenvoudige zege voor Loosdrecht

Statistieken Wartburgia – Loosdrecht: 1-7 (zaterdag 6 november ’04).

Toeschouwers: 75.

Loosdrecht behaalde een eenvoudige overwinning door Wartburgia met liefst 7-1 van de mat te vegen. Al voor rust wist de ploeg van trainer/coach Ab Rutten drie maal te scoren door goals van Krottje, Kamerbeek en Bonaparte. Via een penalty wist Wartburgia wat terug te doen. Na rust kon de score verder worden uitgebouwd tot de uiteindelijke 7-1.

Loosdrecht moest afgelopen zaterdag aantreden tegen het niet al te sterk geachte Wartburgia. Een wedstrijd die eigenlijk gewonnen zou moeten worden wil Loosdrecht de koploper op de hielen blijven volgen. Loosdrecht was zich hiervan bewust en kwam redelijk uit de startblokken. Via een goal van Johan Krottje die na een prima actie van Albert Timmer beheerst binnenschoot was de voorsprong al vrij snel een feit. Niet veel later volgde ook de tweede en derde. De tweede via Micky Kamerbeek en ook Julian Bonaparte wist weer te scoren. Wartburgia kon hier niet al te veel tegenover stellen. Bij balbezit zocht het snel de diepte en kon zo toch een paar maal gevaarlijk worden. Uiteindelijk was het de scheidsrechter die de ploeg uit Amsterdam een handje hielp. De onfortuinlijke aanvoerder van Loosdrecht, Marco Rozeboom kreeg de bal in het strafschopgebied toevallig tegen zijn hand en in de ogen van de scheidsrechter was dat een penalty die beheerst werd binnengeschoten.

Na de rust leek Loosdrecht even niet wakker en het scherpe Wartburgia werd zowaar twee keer gevaarlijk. Een aansluitingstreffer had voor een andere wedstrijd kunnen zorgen maar deze kwam er niet. Het was juist Loosdrecht dat definitief orde op zaken zette door een goal van Roy Versluis. Wartburgia geloofde het toen wel en zo kon Loosdrecht rustig de score uitbouwen tot 7-1 door goals van Emile Warners, Julian Bonaparte en Barry Dietz. Weer een overwinning dus en hiermee komt de ploeg uit Loosdrecht aan kop te staan in de derde klasse B. Dit omdat de wedstrijd KSJB-Voorland het einde niet haalde vanwege het overlijden van een daar aanwezige toeschouwer. Loosdrechts medeleven gaat uit naar vrienden en familie van de overledene. Voor zaterdag staat de wedstrijd tegen Vlug en Vaardig op het programma. Een ploeg in de middenmoot en ook in deze wedstrijd zou een overwinning wenselijk zijn. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Hallinckveld en vangt aan om half drie.