Rik Jungmann

Rotary Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Rotary voor Abrona

Wijdemeren, 1 november 2004. De Rotaryclub Wijdemeren organiseerde afgelopen zaterdag een garageverkoop in Loosdrecht. Het werd een succes.

Persbericht

RESULTAAT GARAGE-SALE door Rotary Club Wijdemeren BOVEN VERWACHTING

Rotary Club Wijdemeren heeft afgelopen zaterdag haar eerste officiële activiteit gehouden. Een Garage-sale ten behoeve van een project voor mensen met een verstandelijke beperking.

Abrona realiseert een wooncomplex van 20 eenheden en werkplekken voor dagbesteding aan de Oud Loosdrechtsedijk. Rotary Club Wijdemeren steunt dit project en hield in het kader van fondsenwerving een Garage-sale op het terrein van Aannemer Robberse dat Abrona voor haar project kocht.

De verkoop is een groot succes geworden dankzij het mooie weer en een zeer groot aantal bezoekers die naar hartelust artikelen en materialen hebben gekocht. De opbrengst van de Garagesale is het ruime begin van het streefbedrag dat nodig is om het horecaterras te meubileren en de authentieke loods aan de dijk op te knappen. Het totale bedrag aan sponsorgelden wordt op 27 november a.s. bekendgemaakt tijdens de officiële overhandiging van de cheque van Rotaryclub Wijdemeren aan Abrona. De clubleden zullen de komende tijd
bedrijven en organisaties benaderen om het beoogde sponsorbedrag te realiseren. De succesvolle activiteit van zaterdag j.l. belooft een fantastisch eindresultaat!


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktWindstil10º Naar volgende bericht