Kunst op de Brink

Kunsthistorisch Service Bureau Drs. Carole Denninger


Rik Jungmann

Rik Jungmann

Diverse
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Kunst in Kortenhoef

Kortenhoef, 25 mei 2004. De Gooi- en Eemlander besteedt vandaag in een groot artikel aandacht aan Jacob en Coba Ritsema, de schilders die het onderwerp zijn van de tentoonstelling van Kunst aan de Dijk, die op dit moment loopt in het Oude Kerkje aan de Kortenhoefsedijk.

Kunst aan de Dijk

In het artikel wordt het leven beschreven van broer en zus Ritsema. Hij een Kortenhoefse schilder, zij een Amsterdamse Joffer. Het levensverhaal in het artikel wordt verteld door mevrouw Brandsen, de dochter van Jacob.

De tentoonstelling is iedere dag, behalve zondag, open van 10.00 tot 20.00 uur.

Art for Sale

Aan de overkant, in de Oude School, vindt tegelijkertijd een verkooptentoonstelling plaats, die wordt georganiseerd door Carole Denninger. Van zondag 30 mei (Pinksteren) tot en met zaterdag 5 juni (dagelijks van 11-17 uur) wordt daar, in De Oude School aan de Kortenhoefsedijk 145 in Kortenhoef, een verkoop-expositie gehouden van klassiek-moderne schilderijen uit de periode 1850-1950.

Art Laren

Bent u een liefhebber, dan kunt u op 11, 12 en 13 juni ook naar Laren. Daar vindt dan het kunstevenement Kunst op de Brink plaats. Daar wordt kunst aangeboden door een selecte groep exposanten.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktMatige wind18º Naar volgende bericht