... ...

Rik Jungmann/Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Wijdemeren Journaal: Te goed

Wijdemeren, 1 mei 2004. Het gaat steeds beter met de nieuwsvoorziening en de bezorging van het Wijdemeren Journaal. Er worden er 10.000 bezorgd en er zijn nog slechts vijf probleemgevallen met de bezorging vertelde wethouder Ties Hagen aan Douwe van Essen.

Afgelopen donderdag, 29 april ging het zelfs een beetje te goed. In het Wijdemeren Journaal stond het gemeentelijke nieuws, met daarin de namen van de zes mensen die een lintje zouden krijgen. De uitreiking van een lintje gaat altijd gepaard met een hoop geheimzinnigheid. De ontvanger van het lintje weet van niets en wordt onder valse voorwendselen naar het gemeentehuis gelokt.


29 april 9.00 uur, plof..., op de mat.

Het persbericht waarin de namen stonden werd weliswaar eerder verspreid, maar met een embargo tot 29 april 10.00 uur. Op sommige plaatsen plofte het Wijdemeren Journaal echter al om 9.00 uur op de deurmat. Onder normale omstandigheden een uitstekende prestatie, die past in het pogen de dienstverlening te verbeteren, maar nu even niet. Het gevolg was dat familie van een enkele gelauwerde, tot zijn of haar verbazing, tijdens het vroege boodschappen doen al gefeliciteerd werd met iets wat eigenlijk nog niet bekend had moeten zijn.

Een slippertje in de voortdurende verbetering van het Wijdemeren Journaal.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktMatige wind21º Naar volgende bericht