...

SV 's-Graveland Voetbal


Douwe van Essen

Douwe van Essen

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Gehandicapte prinses naar EK

Kortenhoef, 12 juni 2004. Volkomen onverwacht werd Karin de Graaf uit Kortenhoef gebeld door stichting De Zonnebloem. Of ze mee wilde naar Portugal, naar de wedstrijd Nederland-Tjechië. 

Het huis van Karin en Eddy de Graaf (prinses en
prins Kaaiman I van de Turftrappers) aan de Willem Pauwstraat in Kortenhoef.

En óf ze mee wilde! Zowel Eddy, haar man, als Karin zijn gek op voetbal en Karin is al eens meegeweest naar een wedstrijd van Ajax. Maar dit is toch even wat anders, ze had er echt even te kwaad mee. Zo onverwacht ook, er waren 2 deelnemers uitgevallen, vandaar. Maar haar moeder en ook haar buurtje wisten haar toch al gauw te overtuigen.

Simone Stevens van de Gooi- en Eemlander (welkom terug Simone!) beschrijft verder hoe gek Karin en Eddy zijn op voetbal. De foto laat daar ook geen misverstand over bestaan.

De reis zelf heeft natuurlijk nogal wat voeten in de aarde. Een beetje eng vind Karin het ook wel. Logisch, want thuis is alles vertrouwd, heeft ze alles bij de hand en wordt ze geholpen door haar man, moeder of zus. En slopend is het ook, 's-morgens om drie uur op, om om vijf uur op Schiphol te zijn. Dan vliegen, de wedstrijd, weer terug vliegen, om de volgende nacht om vier uur weer in Amsterdam aan te komen. Voor een gezond iemand al zwaar, laat staan voor iemand met een zeldzame spierziekte, zoals Karin. Maar volgens haar moeder kan Karin 'pieken' en is ze voor geen kleintje vervaard.

En volgens Karin wordt het 4-1 voor Nederland, want ze wil natuurlijk wel een mooie wedstrijd zien!


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Matige wind20º Naar volgende bericht