...


Rik Jungmann

Persbericht
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Programma Kunst aan de Dijk

Kortenhoef, 18 juli 2004. De zomer moet eigenlijk nog beginnen, maar de herfst werpt zijn schaduwen al weer vooruit. Vanaf oktober kunt u weer naar Kunst aan de Dijk in Kortenhoef. De Stichting heeft een nieuw jaarprogramma.

Persbericht

Jaarprogramma Kunst aan de Dijk is uit!
Veel muzikale verrassingen in seizoen 2004-2005

In de periode oktober 2004 tot en met maart 2005 staan vijf concerten gepland. Stichting Kunst aan de Dijk heeft er opnieuw voor gezorgd dat een aantal spraakmakende ensembles en solisten in Kortenhoef komen optreden. Ook kunt u in het voorjaar 2005 weer een bijzondere tentoonstelling en een literaire avond tegemoet zien.

In het programma zijn verschillende musici te horen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Geen introductie behoeft de jubilerende pianist Ronald Brautigam, die in Kortenhoef een Beethoven-programma verzorgt. Verder komen er maar liefst drie kwartetten hun opwachting maken in het Oude Kerkje: het Ruysdael Kwartet, het Ebony Kwartet (aangevuld met pianist Sepp Grotenhuis) en het Keizerkwartet (met pianist Paulo Giacometti). Een verrassing is het nieuwjaarsconcert, met de zangeres Guadalupe Urbina uit Costa Rica.

Pinkstertentoonstelling
Ook buiten de muziek laat Kunst aan de Dijk van zich horen. In 2004 werd een succesvolle tentoonstelling georganiseerd rond de schilders Jacob en Coba Ritsema. Ook in mei 2005 zal weer een tentoonstelling in het Oude Kerkje te zien zijn. Het onderwerp is nog niet bekend; dat geldt ook voor de literaire avond, die in maart of april gaat plaatsvinden. Datum en auteur worden nog bekendgemaakt.

Programma aanvragen?
Bent u nieuwsgierig geworden? Haal het programma van Kunst aan de Dijk dan op bij één van onze voorverkoopadressen: Boekhandel CW76 (Meenthof 26 in Kortenhoef) of De Muziekerije (’s-Gravelandseweg 6b in Hilversum). Hier zijn ook kaarten voor de concerten verkrijgbaar. U kunt het programma ook telefonisch aanvragen op (035) 656 09 77. Voor meer informatie – ook over onze abonnementen – kunt u terecht op de website van de stichting: www.kunstaandedijk.nl.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktWindstil23º Naar volgende bericht