Kunsthistorisch Service Bureau Drs. Carole Denninger ...

Rik Jungmann

Kasteel Sypesteyn
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

High Tea op Sypesteyn

Loosdrecht, 12 juli 2004. Kasteel Museum Sypesteyn in Loosdrecht serveert bij de tentoonstelling "De Hollandse Porseleinroute" op iedere zaterdag en zondag een onvervalste "High Tea".

persbericht

High Tea op Kasteel Museum Sypesteyn

Kasteel Museum Sypesteyn staat vooral bekend om de prachtige kunstverzameling van Jonkheer C.H.C.A van Sypesteyn. Het kasteel waar de jonkheer woonde en werkte is gevuld met kostbaar antiek waaronder schilderijen, glaswerk, meubelen, klokken, sculpturen en porselein. Bent u geïnteresseerd in het 18e eeuwse Loosdrechtse porselein en haar mooie theeserviezen, dan is een bezoek aan de tentoonstelling "De Hollandse Porseleinroute" zeker de moeite waard!

Gedurende de tentoonstelling, die gehouden wordt van 1 juli t/m 30 september, zal er elke zaterdag- en zondagmiddag een high tea op Kasteel Museum Sypesteyn geserveerd worden. Een rondleiding door het kasteel, een wandeling door de prachtige tuinen en heerlijk genieten van een geurig kopje thee met alles wat een echte Engelse high tea zo bijzonder maakt zorgt voor een aangename middag. Voor de high tea wordt u om 14.00 uur verwacht, zodat u naar keuze voor- of achteraf met een rondleiding het kasteel kunt bezichtigen. De "tea" wordt geserveerd vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. Wij verzoeken u van tevoren te reserveren.

De prijs van een high tea (inclusief rondleiding en toegang tot de kasteeltuinen) bedraagt euro 22.50 per persoon. Voor reservering kunt u bellen naar: Kasteel Museum Sypesteyn tel. nr.: 035-5823208 of per e-mail via: info@sypesteyn.nl .

Bezoek ook eens onze website: www.Sypesteyn.nl


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktMatige wind17º Naar volgende bericht