Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Ldr. - Taba 7 - 0

Loosdrecht, 16 februari 2004. Loosdrecht verpletterde Taba met 7 doelpunten. Een lichte kampioensroes begint zich meester te maken van de ploeg.

ingezonden bericht

Loosdrecht dendert door

Statistieken Loosdrecht – Taba: 7-0 (zaterdag 14 februari ’04).

1-0 Johan Krottje, 2-0 Emile Warners, 3-0 Roy Versluis, 4-0 Arjen Bosch, 5-0 Roy Versluis, 6-0 Roy Versluis, 7-0 Bert van der Vliet

Scheidsrechter: Dhr. Manschot.
Toeschouwers: 150.

Wederom heeft Loosdrecht op overtuigende wijze een overwinning behaald. Ditmaal was het, het laaggeklasseerde TABA dat met 7-0 van de mat werd gespeeld. Al bij rust was het 4-0 via goals van Krotjje, Warners, Versluis en Bosch. In de tweede werd de score uitgebreid tot 7-0 en daarmee blijft Loosdrecht op koers om als kampioen dit jaar het seizoen af te sluiten.

Een thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde TABA stond dit weekend op het programma. Een wedstrijd waarbij slechts één ding telde en dat was het behalen van de overwinning. Loosdrecht startte deze wedstrijd met een paar personele wijzigingen. Zo speelde Arjen Bosch rechtsback, stond Barry Dietz verdedigende middenvelder en was het Emile Warners die als spits naast Roy Versluis werd geposteerd. Vooral in het eerste kwartier kwam Loosdrecht sterk uit de startblokken. In een redelijk tempo werd de druk opgevoerd en al na een minuut of tien was het raak. Johan Krottje scoorde op aangeven van Roy Versluis de 1-0. De goal was eigenlijk de start van een periode waarin het voetbalpeil op een te laag niveau stond. Ondanks dat werden er in de eerste helft toch nog drie ballen langs de als clown geposteerde keeper van TABA geschoten en daarmee was de winst lang en breed binnen. De tweede helft was het een kwestie van de score uitbreiden en achterin de nul houden. Een missie waarin Loosdrecht slaagde. Drie doelpunten waarvan twee van Roy Versluis en één van Bert van der Vliet maakte het totaal zeven. En daarbij optellend het enige gevaar aan de kant van Taba, een vrije bal die kon worden gevangen door de keeper van Loosdrecht resulteerde in een 7-0 overwinning. Door de winst blijft Loosdrecht ruimschoots aan kop staan. De enige twee ploegen die enigszins bij kunnen blijven zijn TOV die op zeven punten staat en Goldstar die op negen punten staat maar een wedstrijd minder heeft gespeeld. En de laatstgenoemde is nu net de ploeg waar volgende week in een uitwedstrijd tegen moet worden gevoetbald. Een uiterst belangrijke wedstrijd en indien deze wedstrijd gewonnen wordt dan lijkt het toch langzaam maar zeker eens tijd worden om de platte kar uit de schuur te rijden en van een dikke laag stof te ontdoen.

De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .