... ...

Rik Jungmann

De Blijkklappers
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

NK Rolstoelbadminton

Nederhorst den Berg, 8 februari 2004. Volgende week zondag 15 februari organiseert badmintonverenging De Blijkklappers uit Nederhorst den Berg het Nederlands Kampioenschap rolstoelbadminton.

ingezonden bericht

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAPPEN ROLSTOELBADMINTON
15 FEBRUARI A.S. IN SPORTHAL DE BLIJK

Vrij recent waren op TV weer de beelden te zien van het valide NK Badminton vanuit de Brabanthallen in Den Bosch. Maar waarom het zover weg organiseren vragen wij ons dan af bij de Blijkklappers. Daarom organiseren wij voor de derde keer in Nederhorst den Berg één van de toernooien die uiteindelijk de ranking bepaald voor het NK Rolstoelbadminton. En wist u dat wij een behoorlijk zware bezetting naar Nederhorst halen? Naast onze eigen toppers Lia Schuring, Ton Kamp, Mario Biekmann en ons nieuwe talent Vicky Lee van de Poel, komen er ook een aantal Europese en Wereldkampioenen hun kunsten vertonen. We zullen zien of onze eigen toppers deze zwaargewichten eindelijk van hun troon weten te stoten.

’s Morgens worden er singels gespeeld en ’s middags gemengd dubbel. Het belooft weer een waar spektakel te worden. Kom je verbazen over het gemak waarmee de rolstoelen over de banen vliegen. Een ware lust voor het oog. Naast de rolstoelers komt ook de top van het staand badminton (spelers met een handicap die staande het badmintonspel beoefenen). Kortom, genoeg redenen om een kijkje te komen nemen in sporthal De Blijk in Nederhorst den Berg. Vanaf ± 9.30 uur beginnen de wedstrijden.

Onze speciale dank gaat natuurlijk uit naar onze hoofdsponsor Bouwbedrijf Drent & Welling uit Huizen. Meer weten over dit toernooi: Neem dan contact op met Marijke Welling, tel. 0294 257036. Voor meer informatie over badmintonnen bij De Blijkklappers (uiteraard ook voor valide sporters) neem even contact op met Gülay van Bijleveld, telefoon 0294 252132 of kijk op www.blijkklappers.nl.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page SneeuwHalf bewolktStorm Naar volgende bericht