Rik Jungmann

Kunst aan de Dijk
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

KadD: Warme Passie in 2005

Kortenhoef, 18 december 2004. Kunst aan de Dijk organiseert op 6 januari haar nieuwjaarsconcert. Midden-Amerikaanse klanken zullen de kerk vullen.

Persbericht

Passie, poëzie en performance uit Costa Rica:
Guadalupe Urbina zingt in Kortenhoef

Donderdag 6 januari organiseert Kunst aan de Dijk een feestelijk nieuwjaarsconcert in het Oude Kerkje in Kortenhoef. De zangeres en componiste Guadalupe Urbina brengt deze avond eigen composities en traditionele Midden-Amerikaans liederen ten gehore onder de noemer ‘colores y sonidos sagrados’ (sacrale kleuren en klanken).

Guadalupe Urbina

Guadalupe Urbina is een internationaal bekende zangeres en componiste. De kracht van haar performance, haar passie en haar poëzie brachten Guadalupe op het toneel van belangrijke theaters in Europa en Latijns-Amerika. In haar muziek klinken naast de Latijns-Amerikaanse vocale traditie ook invloeden uit de Cariben en Afrika. Zij wordt beleid door Thea van der Meer (gitaar) en Antoon Aukes (percussie).

Colores y sonidos sagrados

Het programma van deze avond heet colores y sonidos sagrados (sacrale kleuren en klanken). Guadalupe brengt liederen uit het regenwoud over de jaarwisseling en het kerstfeest vol ritme en wereldwijsheid. Eigen teksten en muziek worden afgewisseld met traditionele liederen uit de Middden-Amerikaanse cultuur.

Datum en tijd:
Donderdag 6 januari 2005 om 20.15 uur (kerk open 19.30 uur)

Plaats:
het Oude Kerkje, Kortenhoefsedijk 168 in Kortenhoef

Toegang: € 12,50, donateurs € 9,00

Reserveren: info@kunstaandedijk.nl of 06-30946840


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolktHarde wind Naar volgende bericht